جدول سطوح درآمدی سال ۱۳۹۸
- ۰ نظر
- ۲۹ اسفند ۹۷ ، ۰۶:۳۹
- ۱۹۲۵ نمایش
به گزارش روابط عمومی، نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان با حضور علیرضا نورا، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، مهرداد جهاندیده، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، امانالله شاقوزایی، مدیر صندوق استان سیستان و بلوچستان و دیگر اعضاء این کارگروه در محل سالن جلسات برگزار شد.
علیرضا نورا در این نشست با بیان اینکه تلاش دولت تدبیر و امید این است که در استانهای مختلف کشور رشد اقتصادی داشته باشد و شاخصهای اقتصادی ارتقا پیدا کند گفت: دولت با تاکید بر کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال، تسهیلات اعتباری بسیار خوبی را با نرخ پایین به خصوص در مناطق روستایی و عشایری تخصیص داده است.
او با تاکید بر تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای سرمایهگذاری نیمهتمام و حمایت تمام از طرحهای اشتغالزایی بهویژه طرحهای اشتغال روستایی، عشایری و مشاغل خانگی، افزود: تاکید دولت تدبیر و امید بر این است که حمایت ویژهای از بنگاههای اقتصادی و طرحهای نیمهتمام صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با اشاره به ظرفیت تأثیرگذار صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در کمک به رشد و توسعه اقتصادی، بیان کرد: تصویب مشروط کردن اعطای تسهیلات اشتغالزایی توسط بانک های عامل به عضویت متقاضیان در بیمه اجتماعی، گامی مهم در گسترش پوشش بیمه اجتماعی است.
او ادامه داد: طرح اشتغال خانگی جزء طرحهای مهم اشتغالزا است و این طرح ها می تواند به اقتصاد خانوادهها کمک کند و به همه دستگاه های اجرایی، بانک های عامل و همه کسانی که دارای مدخل در امر ایجاد اشتغال هستند، توصیه و تاکید می کنم از ظرفیتهای موجود در استان با توجه به امکانات بسیار خوبی که در اقصی نقاط آن است، نهایت بهرهبرداری لازم را ببرند تا به ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری، افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و در نهایت به تولید ناخالص داخلی کشور کمک شود.
در ادامه این نشست شاقوزایی، مدیر صندوق استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهداف کارگروه تخصصی اشتغال در جهت اعطای تسهیلات اشتغالزایی روستایی و توانمندسازی جامعه هدف، گفت: با توجه به ضرورت توانمندسازی خانوادهها و در راستای حمایت شغلی از کشاورزان، روستائیان و عشایر، لازم است اعطای هرگونه تسهیلات اشتغالزایی به جامعه هدف توسط بانکهای عامل مشروط به عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر و کامل کردن مدارک بیمهای شود که میتواند تجربه بسیار موفقی را در آینده رقم زند.
وی خواستار مشارکت و همکاری همه دستگاههای اجرایی مرتبط با جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی شد و افزود: گسترش پوشش بیمه اجتماعی به عنوان یکی از خدمات ارزنده دولت در گرو تعامل و همکاری همه جانبه دستگاههای اجرایی، فرمانداران، بخشداران، دهیاران، شوراهای اسلامی شهر و روستاها و همچنین علما و افراد تأثیرگذار است.
سوالات خود را از ما بپرسید : 32371090-044
کارگزاری 52045 ارومیه روبروی مصلی خیابان محراب
آدرس کانال: roostaa44@
آدرس اینیستاگرام: b.roostaa44
آدرس سایت: hamiroostaa.ir
به گزارش روابط عمومی، علی رحیمی، سرپرست صندوق استان قم در جلسه با مدیر کل تامین اجتماعی استان که در محل دفتر صندوق برگزار شد از ایشان خواست تا روند معرفی قالی بافان که در حال حاضر در صف انتظار پرداخت حق بیمه هستند به صندوق تسریع شود.
او همچنین موضوع نامه معاون امور مجلس وزارت متبوع را نیز مطرح و خواستار پیگیری این موضوع جهت رفع مشکل بیمه شدگان در نقل و انتقال سوابق فی مابین شد.
در این دیدار مدیر کل تامین اجتماعی نیز قول پیگیری مشکل نقل و انتقال سابقه را داد و با اشاره به موضوع قالی بافان گفت: قالی باف هایی که به هر دلیل در حال حاضر امکان واریز حق بیمه در تامین اجتماعی را ندارند به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان معرفی می کنیم.
سوالات خود را از ما بپرسید : 32371090-044
کارگزاری 52045 ارومیه روبروی مصلی خیابان محراب
آدرس کانال: roostaa44@
آدرس اینیستاگرام: b.roostaa44
آدرس سایت: hamiroostaa.ir
به گزارش روابط عمومی، مهدی ابارشی اهمیت اطلاع رسانی درباره میز خدمت را مربوط به بی اطلاعی از وجود خدمتی چون بیمه اجتماعی برای روستائیان و عشایر دانست.
او فلسفه برپایی میزهای خدمت را مراجعه حضوری و رو در رو با مردم دانست که با هدف صندوق در راستای خدمات رسانی مستقیم به کشاورزان، روستائیان و عشایر دانست.
ابارشی در توضیح تفاوت مهم بین بیمه تامین اجتماعی و بیمه اجتماعی روستائیان به فشاری که به روی بیمه پرداز در پرداخت های بیمه تامین اجتماعی است اشاره کرد و گفت: چون بیمه اجتماعی اختیاری است و بیمه پرداز فقط یک سوم حق بیمه را آن هم یک ساله پرداخت می کنند از این رو روی بیمه گذارها فشاری نیست.
مدیر صندوق استان تهران با اشاره به پرداخت 900 هزار تومانی برای هر خانواده آن هم در حداکثر میزان پرداختی به هر خانواده در ماه گفت: این میزان پرداخت شاید ایده آل نباشد اما این بیمه جزو بیمه های پایه است و برای بهرهمندی از خدمات بیشتر، کشاورزان و روستائیان می توانند با ثبت نام در بیمه های تکمیلی، کیفیت خدمات گیری خود را افزایش دهند.
او در انتها افزود: هدف بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر حفظ معیشت همراه با کرامت است.
سوالات خود را از ما بپرسید : 32371090-044
کارگزاری 52045 ارومیه روبروی مصلی خیابان محراب
آدرس کانال: roostaa44@
آدرس اینیستاگرام: b.roostaa44
آدرس سایت: hamiroostaa.ir